Pink Week na Ladonni.cz: Užijte si růžovou slevu -10 %!

 

Milovníci růžové, pozor! Na Ladonni.cz jsme pro vás připravili speciální týden plný růžových slev. Od tohoto pondělí až do příštího pondělí probíhá náš Pink Week – týden, kdy můžete nakupovat růžové produkty s exkluzivní slevou -10 %.

Co je Pink Week?

Pink Week je naše oslava všeho, co je růžové a krásné! Ať už hledáte doplňky do svého růžového salonu, růžovou kosmetiku, nebo prostě milujete růžovou barvu, tento týden je ideální příležitostí pořídit si nové kousky za skvělou cenu.

Proč se zamilovat do růžové?

Růžová barva symbolizuje něhu, lásku a hravost. Je to barva, která rozzáří každý den a přinese do života pozitivní energii. Na Ladonni.cz nabízíme široký výběr růžových produktů – od stylových doplňků po kosmetiku a produkty pro váš salon.

Kdo si Pink Week užije nejvíce?

Tento týden je určen pro všechny milovníky růžové, ale také pro profesionály, kteří chtějí přidat do svého podnikání trochu růžového nádechu. Máte růžový salon nebo si jen chcete udělat radost? Teď je ten pravý čas!

Jak na slevu?

Stačí si vybrat jakýkoliv růžový produkt na našem e-shopu, cena je automaticky -10 %. Nenechte si ujít tuto růžovou příležitost, která trvá jen do příštího pondělí.

Neváhejte a využijte Pink Week naplno!

Nezapomeňte, Pink Week trvá pouze jeden týden, a to od tohoto pondělí do dalšího. Nakupujte své oblíbené růžové produkty na Ladonni.cz a udělejte si radost s jedinečnou slevou. Těšíme se na vaše růžové objednávky!

Autor článku: Dominika Balamucká
SOCIAL MEDIA MANAGER