Sada Štětců RT 91533

Neohodnoceno

Sada štětců na make-up a korektor (4 ks) je ideální pro rovnoměrné nanášení make-upu a korektoru. Tato sada obsahuje vše potřebné pro profesionální výsledky a dokonalý vzhled.

530 Kč
Dostupnost: Skladem (>5 ks)
Kód: 1010
Sada Štětců RT 91533
Neohodnoceno
8C5B8E1F E7A6 4178 811D 8ADF76F0A0BF
Novinka Tip
Dodání do 3 dnů
Dodání do 3 dnů
Dodání zboží již do 3 dnů
Osobní odběr
Osobní odběr
u nás na pobočce ve Frýdku - Místku
Kvalita
Kvalita
na prvním místě
Doprava
Doprava
po celé ČR

Detailní popis produktu

Sada štětců na make-up a korektor (4 ks) je navržena pro precizní a rovnoměrné nanášení make-upu a korektoru, což vám umožní dosáhnout bezchybného vzhledu. Tato sada obsahuje čtyři vysoce kvalitní štětce, které jsou ideální pro různé techniky líčení.

Klíčové vlastnosti:

• Štětec na make-up: Velký štětec ideální pro rovnoměrné nanášení tekutého nebo krémového make-upu, zajišťuje hladké a bezchybné krytí.
• Štětec na korektor (velký): Větší štětec pro zakrytí větších ploch nedokonalostí, poskytuje přirozený a jednotný vzhled.
• Štětec na korektor (střední): Střední štětec je perfektní pro zakrytí středně velkých ploch a oblastí pod očima, zajišťuje precizní aplikaci.
• Štětec na korektor (malý): Malý a přesný štětec je ideální pro zakrytí drobných nedokonalostí a pro zvýraznění obočí korektorem, umožňuje detailní práci.

Každý štětec je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, které jsou jemné k pokožce a zajišťují dlouhou životnost. Ergonomické rukojeti zajišťují pohodlné držení a snadnou manipulaci.

Tato sada je perfektní volbou pro každého, kdo chce dosáhnout profesionálních výsledků s minimálním úsilím. Vhodná pro osobní použití i jako dárek pro milovníky make-upu, tato sada štětců poskytuje vše potřebné pro dosažení bezchybného a dokonale upraveného vzhledu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: