Štětec RT 01401

Neohodnoceno

Štětec na pudr a bronzer je nezbytným nástrojem pro dosažení rovnoměrného a profesionálního líčení. Díky měkkým vláknům a ergonomické rukojeti zajišťuje snadnou a precizní aplikaci.

260 Kč
Dostupnost: Skladem (>5 ks)
Kód: 1003
Štětec RT 01401
Neohodnoceno
Photoroom 20240620 124720
Novinka Tip
Dodání do 3 dnů
Dodání do 3 dnů
Dodání zboží již do 3 dnů
Osobní odběr
Osobní odběr
u nás na pobočce ve Frýdku - Místku
Kvalita
Kvalita
na prvním místě
Doprava
Doprava
po celé ČR

Detailní popis produktu

Štětec na pudr a bronzer je ideálním nástrojem pro všechny, kteří chtějí dosáhnout bezchybného a profesionálního vzhledu. Tento vysoce kvalitní štětec je navržen tak, aby usnadnil aplikaci sypkých a kompaktních pudrů, stejně jako bronzerů, a poskytl tak dokonalý finiš.

Klíčové vlastnosti:

• Měkká a hustá vlákna: Vysoce kvalitní syntetická vlákna jsou jemná k pokožce a zajišťují rovnoměrnou aplikaci bez nežádoucího shlukování.
• Ergonomická rukojeť: Pohodlná a snadno ovladatelná rukojeť zajišťuje precizní kontrolu a snadné použití.
• Univerzální použití: Vhodný pro aplikaci sypkých i kompaktních pudrů a bronzerů, ideální pro vytváření přirozeného a rovnoměrného vzhledu.
• Profesionální výsledky: Umožňuje dosažení hladkého a rovnoměrného nanesení produktů, čímž zajišťuje profesionální vzhled.
• Snadná údržba: Štětec je snadno omyvatelný, což zajišťuje dlouhou životnost a hygienické použití.

Štětec na pudr a bronzer je nezbytným doplňkem každé kosmetické taštičky. Jeho měkká vlákna a ergonomický design vám umožní snadno a přesně aplikovat vaše oblíbené produkty, čímž zajistí, že váš make-up bude vždy vypadat dokonale. Perfektní volba pro domácí i profesionální použití, tento štětec vám pomůže dosáhnout bezchybného vzhledu s minimálním úsilím.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: