Štětec RT 01407

Neohodnoceno

Štětec na tvářenku a pudr je nezbytným nástrojem pro dosažení perfektního líčení. Díky jemným vláknům a ergonomické rukojeti zajišťuje precizní a rovnoměrnou aplikaci tvářenky a pudru.

340 Kč
Dostupnost: Skladem (>5 ks)
Kód: 1002
Štětec RT 01407
Neohodnoceno
Photoroom 20240620 124941
Novinka Tip
Dodání do 3 dnů
Dodání do 3 dnů
Dodání zboží již do 3 dnů
Osobní odběr
Osobní odběr
u nás na pobočce ve Frýdku - Místku
Kvalita
Kvalita
na prvním místě
Doprava
Doprava
po celé ČR

Detailní popis produktu

Štětec na tvářenku a pudr je navržen pro precizní a rovnoměrnou aplikaci tvářenky a pudru, což zajišťuje profesionální výsledky každý den. Tento univerzální štětec je ideální pro dosažení přirozeného a dokonalého vzhledu.

Klíčové vlastnosti:

• Měkká a hustá vlákna: Vysoce kvalitní syntetická vlákna jsou jemná k pokožce a zajišťují rovnoměrné nanášení produktů bez shlukování.
• Ergonomická rukojeť: Pohodlná a snadno ovladatelná rukojeť poskytuje přesnou kontrolu a snadné použití.
• Univerzální použití: Perfektní pro aplikaci tvářenky i pudru, tento štětec je všestranný nástroj pro vaši kosmetickou rutinu.
• Profesionální výsledky: Umožňuje hladké a rovnoměrné nanesení produktů, čímž zajišťuje přirozený a dlouhotrvající efekt.
• Snadná údržba: Štětec je snadno omyvatelný a udržovatelný, což zajišťuje dlouhou životnost a hygienické použití.

Štětec na tvářenku a pudr je nezbytným doplňkem pro každého milovníka make-upu. Jeho měkká vlákna a ergonomický design usnadňují aplikaci a zajišťují profesionální výsledky s minimálním úsilím. Ideální pro domácí i profesionální použití, tento štětec vám pomůže dosáhnout dokonalého líčení každý den.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: