Štětec RT 01705

Neohodnoceno

Štětec na primer a make-up je nezbytným nástrojem pro dosažení hladkého a rovnoměrného nanesení produktů. S jemnými vlákny a ergonomickou rukojetí zajišťuje profesionální výsledky při každé aplikaci.

250 Kč
Dostupnost: Skladem (>5 ks)
Kód: 1005
Štětec RT 01705
Neohodnoceno
Photoroom 20240620 125429
Novinka Tip
Dodání do 3 dnů
Dodání do 3 dnů
Dodání zboží již do 3 dnů
Osobní odběr
Osobní odběr
u nás na pobočce ve Frýdku - Místku
Kvalita
Kvalita
na prvním místě
Doprava
Doprava
po celé ČR

Detailní popis produktu

Štětec na primer a make-up je navržen tak, aby zajistil dokonalé nanesení a blendování podkladových bází a make-upu. Tento všestranný štětec je ideální pro dosažení bezchybného a dlouhotrvajícího vzhledu.

Klíčové vlastnosti:

• Měkká a hustá vlákna: Vysoce kvalitní syntetická vlákna jsou jemná k pokožce a zajišťují rovnoměrné nanášení primeru a make-upu bez nežádoucího shlukování.
• Ergonomická rukojeť: Pohodlná a snadno ovladatelná rukojeť poskytuje precizní kontrolu a snadné použití.
• Univerzální použití: Vhodný pro aplikaci primerů a make-upu všech typů, od tekutých po krémové konzistence, tento štětec je všestranný nástroj pro vaši kosmetickou rutinu.
• Profesionální výsledky: Umožňuje hladké a rovnoměrné nanesení produktů, čímž zajišťuje přirozený a dlouhotrvající efekt.
• Snadná údržba: Štětec je snadno omyvatelný a udržovatelný, což zajišťuje dlouhou životnost a hygienické použití.

Štětec na primer a make-up je nezbytným doplňkem pro každou kosmetickou taštičku. Jeho měkká vlákna a ergonomický design usnadňují aplikaci a zajišťují profesionální výsledky s minimálním úsilím. Perfektní volba pro domácí i profesionální použití, tento štětec vám pomůže dosáhnout bezchybného vzhledu každý den.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: