Štětec RT 91542

Neohodnoceno

Tenký štětec na korektor je ideální pro precizní aplikaci a detailní práci. Jemná vlákna a úzký tvar zajišťují přesné nanášení a dokonalé výsledky.

230 Kč
Dostupnost: Skladem (>5 ks)
Kód: 1007
Štětec RT 91542
Neohodnoceno
Photoroom 20240620 130120
Novinka Tip
Dodání do 3 dnů
Dodání do 3 dnů
Dodání zboží již do 3 dnů
Osobní odběr
Osobní odběr
u nás na pobočce ve Frýdku - Místku
Kvalita
Kvalita
na prvním místě
Doprava
Doprava
po celé ČR

Detailní popis produktu

Tenký štětec na korektor je navržen pro detailní a precizní aplikaci korektoru na malé oblasti obličeje. Tento štětec je ideální pro dosažení ostrých a čistých linií, které dodají vašemu líčení profesionální vzhled.

Klíčové vlastnosti:

• Jemná a hustá vlákna: Vysoce kvalitní syntetická vlákna jsou jemná k pokožce a zajišťují rovnoměrné nanášení korektoru bez nežádoucího shlukování.
• Tenký a úzký tvar: Ideální pro detailní práci, umožňuje precizní aplikaci korektoru na malé a těžko přístupné oblasti.
• Ergonomický design: Pohodlná a snadno ovladatelná rukojeť poskytuje přesnou kontrolu a snadné použití.
• Univerzální použití: Vhodný pro aplikaci tekutých a krémových korektorů, tento štětec je všestranný nástroj pro vaši kosmetickou rutinu.
• Profesionální výsledky: Umožňuje hladké a rovnoměrné nanesení produktů, čímž zajišťuje přirozený a dlouhotrvající efekt.
• Snadná údržba: Štětec je snadno omyvatelný a udržovatelný, což zajišťuje dlouhou životnost a hygienické použití.

Tenký štětec na korektor je nezbytným doplňkem pro každého, kdo dbá na detailní a precizní líčení. Jeho jemná vlákna a tenký tvar usnadňují aplikaci korektoru a zajišťují profesionální výsledky s minimálním úsilím. Ideální pro domácí i profesionální použití, tento štětec vám pomůže dosáhnout dokonalého vzhledu každý den.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: